pembeniz eylulmihrasmom hiç tahminde bulunmadı bacak arasınıda öyle hızlı geçti ki göremedim 😂ikili test işlemlerini hallediyorum🫠
pembeniz beautiful_ hiç tahminde bulunmadı bacak arasınıda öyle hızlı geçti ki göremedim , ikili test işlemlerini hallediyorum normalde ilk hamileliğimde yaptırmamıştım ama bunda niyeyse yaptırmam gerekiyormuş gibi hissettim
pembeniz emosunanasi aşkım tahminde bulunmadı çok hızlı geçti bacak arasını göremedim hiçbir şey 😂 çok hareketli durmuyor asla dedi, şaşırmadım ilk oğlumda aynıydı🤣
beautiful_ emosunanasi yok oğlum uyanıyordu karnını doyurup yatıyordu ama bu kadar sık değildi uyanması benim kız uyanıyor oynamak istiyor
eylulmihrasmom pembeniz yaaa olsun🫠🫠 sonuç 10 gün falan diyorlar ama benim 3 günde çıkmıştı sonuçta öğrenirsin inşallah🥲🥲 bende ilkinde yqptirmiştim bunda yaptirmayacaktim doktorum dedi 30e geçtin gayrı yaptir😂😂 yaptirdim bende sükür temiz geldi🤗
beautiful_ pembeniz hayırlı sonuçlar olsun kuzum 🌸 Birşey olmaz Birdahaki kontrol de öğrenirsin Allah’ın izniyle ❤️