pembeniz Bebişimi görmeyeli uzun zaman oldu çok heyecanlıyım, 13+2 haftalığız belki doktor cinsiyet için tahminde bulunur diye bir tıkta ümitliyim 😌 Bugün kimlerin görüş günü 🌸
kader_00_ pembeniz kz sabah sabah üşenmemiş de post açmış tek gözümle kocamı işe gönderdim uykum kaçtı kara kara düşünüyorm 😅 O haftalarda değil tahminde bulunmak konuşmadı bile bizim Dr ama seninki inşallah bir şey der su iç bir şeyler atistir uyansın
sevimlipandahii pembeniz ayy inşallah tahminde bulunur 🙈içimden hep erkek geçiyor sende Randvun kaçta canım
emosunanasi pembeniz Hadi bakalım hayırlısıyla git gel bacım hala seni hamileymiş gibi düşünemiyorum hsjsjsjjs. Biz cinsiyet için balon patlatmıştık ne kadar öğrenmek için sabırsızlandıysakta o daha bi heyecanlı olmuştu öyle bişey yapmaz mısın ?
pembeniz kader_00_ bir tane daha bebem var bacım sabahın köründe tepemde nasıl kalkmayım 🤣gün ayalı çok oldu bize 🫠
Meral_63 kader_00_ 🤣😂6 dan beri uyanigim bacım 🥴 kızım bırakmıyor ki uyim sonra eşim işte gitti az önce kahvaltı yaptım uzandım 🤣
kader_00_ pembeniz uyanmak problem değil fakat erken kalkınca aşırı bı mide bulantısı yaşıyorum tüm gün bekarken de böyleydi neden anlamadım 🤷🥲 onun için kendimi uykuya veriyorum valla
kader_00_ pembeniz sabah rızıklar dağılır uyananlar alır öğlene kadar yatan gerizekalılar da kalkar ki ne rızık var ne bir şey der babam hep o aklıma geldi 😅😅😅😅😅😅😅😅
pembeniz kader_00_ takılıyorum balım başında zıplayan bebiş yoksa yat uyu valla oğlum olmasa 12ye kadar yatardım 😂
kader_00_ pembeniz neyse Allah’tan kocam ikimizin yerine o görevi üstlenip ise gitti ben yatabilirim 😅😅