hemingway t89_ esindemirr_ sudenaz_yilmaz ilkgozagrim23 ayaznannesi bilgilendirme için ayrı post açtım profilimden bakabilirsiniz ❤️
Fatmanur_0416 hemingway 1 daha yeni 6 aylık 🤣 bu bile beni çocuk fikrinden uzaklaştırmak için bir sebep
hemingway Fatmanur_0416 hadi ya 😂😂 benim de 3.5 aylık kızım var büyüsün de kardeş getireyim kızıma diyordum futbol takımı kuracağım herhalde 😅
Fatmanur_0416 hemingway maşallah ne cesaret valla helal olsun 🤣🤣🤣 bnm 6 aylık 2.hayatta olmaz 4 5 sene büyük konuşmak istemiyorum ama 4 5 sene sonra belki o da 😅
nisanur_klc hemingway 2 Eylül Çarşamba doğum yaptım fakat beş bin para almadım eşim sgk çalışıyor inada yaturilmadi
nisanur_klc hemingway e devletten yaptım hastane doğum raporu verdi fakat 5 bin yok süt parası var onuda sanırsam anne PTT gidip alıyor
hemingway nisanur_klc süt parasını ilk kez duydum canım PTT’ye gittiğimde burada paranız yok dendi. Hangi şehir diye sormak istemiştim öyle yardımcı olayım 😊
fatmaacikyol hemingway e devletınızde iş görememezlik kısmınsa gorunmuyorsa 153ü arayın yardımcı oluyorlar sisteme emzirme diye girip onaylamaları gerekiyor 1621 tl gibi bişey
tubakilicc sumeyyeravza ilk çocukta tek seferlik 5000 tl veriliyor. İkinci çocuktu beş sene boyunca her ay 1500 tl veriliyor. Başvuru e devletten ama hangi sekmede bilmiyorum ayrıca çalışan anneler içinde süt parası veriliyo 2 bin gibi bişeymiş