hemingway t89_ esindemirr_ sudenaz_yilmaz ilkgozagrim23 ayaznannesi bilgilendirme için ayrı post açtım profilimden bakabilirsiniz ❤️
Saki02 Kizlar şartlı gebelik yardimi var bana aile hekimim soylemisti ama eşi sigortalı olmayanlar için iki ayda bir bebek doğana kadar veriliyormuş bende başvurdum sanırım sende ondan bahsediyodun
Saki02 t89_ burda yeşil kart diye geciyo orda başvurdum aile hekiminize sorabilirsiniz zaten onun imzası vardı ve direk göturmen gerekiyo dediler sorun inşallah
Fatmanur_0416 hemingway bende duymuştum ya biri demişti devlet bez mama parası veriyor diye bende bulamamıştım bulursan haber et bana da balım
afel İlk çocuk 2021 doğumlu tek seferlik ücreti almadım ikinci doğum 2023 ondada almadım şimdi istesem alabilir miyim bilginiz var mı acaba
hemingway afel bu uygulama 01 Ocak 2025 tarihinden itibaren doğan bebekler için yürürlüğe girdi maalesef
Fatmanur_0416 hemingway bursa çiçeğim ben sadece para aldım tek seferlik yardım paketi de aldım ama işte mama bez parası var dediler bilmiyordum öyle gitti 6 ay oldu doğum yapalı öğrenemedim de nerde nasıl
hemingway Fatmanur_0416 ben bağlar ilçesinde ikamet etmeme rağmen annem Kayapınar belediyesine gitmiş orası vermiş, bekle araştırayım Bursa’da böyle bir uygulama var mı.
hemingway Fatmanur_0416 yavrum varmış ama doğum yapıldıktan sonra 1 ay içerisinde başvuru yapılması gerekiyormuş sen geç kalmışsın🥲
Fatmanur_0416 hemingway ya kız ben nerden bileyim nerden nasıl yapılır 🤣 neyse nasip değilmiş valla bnm kv kp bakmaz hayatta eşim de işte sürekli bende bilmem kaldı gitti ya