sudenaz_yilmaz hemingway nereye sormam gerekiyor canım bide bu yenidoğan paketi ile doğum çantası aynı yardım mı
hemingway sudenaz_yilmaz hangi ilde yaşıyorsun? Doğum çantası da yenidoğan Hoşgeldin paketi diye geçiyor diye biliyorum içerik olarak bez ıslak mendil bir adet takım pişik kremi ateş ölçer vb. ürünler var. Şuan gebe misin bir de?
hemingway eda_plt E-Devlet üzerinden gözükmesi lazım doğum yardımı sekmesine girin sonuç orada çıkar çıkmazsa şayet gittiğiniz hükümet konağının numarası varsa arayın yoksa bulunduğunuz ilin belediyesini arayın öğrenin
hemingway nisanur_klc ilk çocuğunuzdu değil mi? Ayrıca kontrol ettiniz mi E-Devlet üzerinden başvuruyu belki yatırılmıştır ya da zamanı vardır bekleyin. Hemen yatırmıyorlar çünkü yine de sonuca bakın.
hemingway eda_plt başvuruyu yeni yaptıysanız hemen vermez ben haziranda yaptım temmuzun sonlarında toplu bi şekilde verdi herkese
hemingway eda_plt başvurduğunuz ilin belediyesini ya da sosyal yardımlaşma kurumunun numarasını arayıp bilgi alın olmadı çoktan yaptıysanız olumlu ya da olumsuz sonuçlanması gerekirdi
eda_plt hemingway normalde ben geçen ay sormaya gittim hükümet konağına dedi bu ayın 25 ile 30 da verilecek. Bakalım yarın vermezlerse ayın 30 bekliyecem
hemingway eda_plt genelde ay sonunda veriyorlar evet ben de başvurduktan 15 gün sonra falan gitmiştim yatmamıştı ama sistemde başvurum kabul edilmişti. Para yatırdıklarında toplu yatırıyorlar şahsa özel teker teker yatırmıyorlar.