eeffkk pofidikanne birkaç gündür içiyorum bana verdiğiniz şükür bir yan etki yapmadi yıllar önce kansızlık sebebiyle kullandığım başka bir demir ilacı vardı o çok mide ağrısı yapmıştı. Şimdi Gynoferon verdi doktor iyi gidiyor gibi bir yan etki olmadı.
safiye18 eeffkk şöyle 32. Haftama kadar gynoferon kullanıyordum bu son gittiğimde gyno Ferro sanol yazmış o biraz mide bulantısı yapıyor bitsin tekrar gynoferon yazdıracagim onda hiç bir skinti yaşamadım cnku
gorenler Diofolle başladım. 12.haftada d vitamini ve pregnom başladı. Pregnom içinde demir de var. 21.haftada pregnom, d vitamin ve 2 günde 1 demir ilacı başladık. Perinatologa gidiyorum.
gorenler eeffkk herhangi bir sorun yok, tercihen gidiyorum. Öncesinde kayıplarım vardı. Bu sefer de 6.hafta lekem oldu öyle başladım devam ettim.
babielif eeffkk en başından başladım 30. Haftada demirim bir düşmüş ilaçlar işe yaramamış geçen seneleree 112 ye kadar çıkmışken 30 a kadar düşmüş öyle diyim kullanın yani
libraaa eeffkk gyno ferro sanol verdi başlarda kabızlık yapabiliyormuş yutmakta da zorlandım ama alıştıktan sonra normale döndü bende 1 ayı geçti devam ediyorum
eeffkk libraaa ilacın sanol versiyonu biraz yan etki yapabiliyormuş ya başkalarından da duymuştum burda da bir arkadaş daha yazdı
Songull61_ eeffkk vifolic balık yag olanı acaba bna doktor kullanmana bırak dede 14 hafylk hamileyim devam etsem bsey olur mu
eeffkk Songull61_ evet omega 3 te var içinde benim doktorum hamileliğin sonuna kadar devam ettiriyormuş onu. Ona giden başka arkadaşlarım da oldu onlara da vermis hep
ozgbk Benim 9. haftalarda başlattı, kan değerlerim çok düşüktü. Ilk zamanlar iki tablet kullandim sonra bire düşürdü.
eeffkk ozgbk ihtiyaç durumunda erken başlatması daha iyi olmuş yoksa gebeliğiniz daha yorgun daha halsiz bir halde geçebilirdi