eeffkk Songull61_ evet omega 3 te var içinde benim doktorum hamileliğin sonuna kadar devam ettiriyormuş onu. Ona giden başka arkadaşlarım da oldu onlara da vermis hep
eeffkk ozgbk ihtiyaç durumunda erken başlatması daha iyi olmuş yoksa gebeliğiniz daha yorgun daha halsiz bir halde geçebilirdi
eeffkk libraaa ilacın sanol versiyonu biraz yan etki yapabiliyormuş ya başkalarından da duymuştum burda da bir arkadaş daha yazdı
kincikupelikiz eeffkk Allah razı olsun evet inşallah ben memnunum ya tabi gözüm korkuyor ilk zamanlar için ama Allah Kerim 😅
eeffkk kincikupelikiz arkadaşımında öyle oldu 18 aydı arası ki o emzirmeden de kesememişti. Bence iki kardeş arasında yaş farki ne kadar az olursa o kadar iyi bağları çok kuvvetli olacak
vanilyalibuse htcyd_ aç karnına alınması gerektiğini bu hafta öğrendim 🫠 aç karnına almaya başladım balım, mide bulantısı yapmıyor bende 💞
htcyd_ vanilyalibuse Askım bende baslıcam insallah biraz korktum ya millet işte demir zehirliyor falan yaptı yani baslamaya korktum ama bende baslıcam gynoferon benim ki 🙏🏻🫶🏼
vanilyalibuse htcyd_ aa ben hiç duymadım böyle bir şey 🥹 doktorlar asla vermez yoksa kuzum, çyle düşünme, benim Ocean Microfer 🥹💞
htcyd_ vanilyalibuse ay askım ya tesekkür ederim icimi rahatlattın doğru diyorsun bende basliyim bari 😮💨🩵🫶🏼🧿
melnec Kızlar ben 21+5 im ama devlete gidiyorum hala demir başlamadı bana 3 aydan sonra decavit kullanıyorum