eeffkk Sorum başlıkta kızlar bana 14. Haftada başlattı doktor. Bundan öncesinde sadece vifolik tablet kullanıyordum şimdi vifolike ek olarak demir ilacına da başladımm sizlere kaçıncı haftada başlatmıştı?
gzmay1 eeffkk Haftada başladım. Devlette ki doktorlar daha erken başlatıyormuş hatta bana başla demişti ama özelde ki doktorum demir seviyemin iyi olduğunu söyleyip şimdilik gerek yok demişti 17. Haftada başlattı.
harika3838 eeffkk merhaba benimde çok saç dökülmesi problemim vardı, onu söyleyince 16. Haftada yazmıştı doktorum
eeffkk gzmay1 evet özeldekiler daha geç başlatabiliyormuş bazen bende duymuştum bende özele gidiyorum 14 te uygun gördü.
eeffkk harika3838 ya saç dökülmesi problemi bende de başladı gebe kaldıktan sonra umarım demir ilacı buna da iyi gelir
kincikupelikiz eeffkk 13+6 da kontrole gittim demir d vit magnezyum ve multivitamin başladık halsizlikten ölüyordum bi nebze iyiyim şimdi
eeffkk kincikupelikiz ya evet ilk trimester biraz halsizlik yapiyor. Ben multivitamini yani vifoliki gebe kaldığımdan beri kullaniyorum içinde d vitamini magnezyum c folik vs hepsi var ama ona rağmen oldu halsizliklerim
pofidikanne eeffkk bana da başlatacaklar ama öncelikle kan ve idrar sonuçlarına bakacakmış ama ben demir takviyesi almak istemiyorum bir sorun olur mu ki 🙄
kincikupelikiz eeffkk benim iki gebelik arası kısa oldu biraz bir de onun da etkisi var emzirme devam ediyordu bu ayın başında falan bıraktık hepsi birden olunca tükenmişim 😅bir de folik asite kendim başlamıştım şüphelenince hoca da devam edebilirsin ondan dedi ekstra bir şey vermedi
harika3838 eeffkk benim saç dökülmesinden saç diplerim acıyordu artık günde normalde 100 telse 2 3 katı dökülüyordu, demire başladım 3 4 gün sonra hemen azalmaya başladı, inşallah size de iyi gelir
safiye18 eeffkk şöyle 32. Haftama kadar gynoferon kullanıyordum bu son gittiğimde gyno Ferro sanol yazmış o biraz mide bulantısı yapıyor bitsin tekrar gynoferon yazdıracagim onda hiç bir skinti yaşamadım cnku