annem09 230121_Mthn bence ilk trimester. 8 olduk. Düşük mü yapacağım kalbi mi duracak diye diye kendimi yedim. 12 haftalık olduğumu görünce şu vesveselerden ötürü sadaka verip tövbe etmem lazım.😒
mommhra annem09 plasenta nereye yerleşmiş baktı mı doktor eğer rahim ağzına yerleştiyse kanama olur benimde öyleydi kızım 3 yaşında
Lodoss 230121_Mthn evet ya her kontrole gittiğimde öbür kontrol günü gelmek bilmiyor resmen bebişi görmeyi çok özlüyorum 🥹şimdiki kontrole de 1 hafta kaldı ama günler geçmiyor
230121_Mthn Lodoss evet benim kontrole 2,5 hafta var. Şeker yüklemesi için gideceğim. Geçmiyor 😂 güzel ilerlesin her şey yolunda olsun da 🌸
mermel 230121_Mthn İlk 17 hafta berbat idi gecmedi sanki hiç , şuan 37+1 Rabbim herkese hayırlısı ile haftasında ( en az 38 )ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
gupii01 230121_Mthn 24.haftadan sonrası çok yavaş geçti bir türlü 30 olamadım 28 olmama 2 gün kaldı 🥲
momsibel 230121_Mthn benim 3-4-5. Hafta sanırım. Malaesef erken öğrenme zorunluluğumdan o keseyi görme vakti gelene kadar 3 asır geçiyor sanki.
yenianneoluyorumben34 230121_Mthn bende en geçmeyen 22 haftaya kadar olan zamandı hareketlerini hissettiğim anda rahatlamıştım o zamana kadar hep kaygı hep stres 37 haftadayım şimdi de sabırsızlık başladı sağlıkla kucağımıza alalım hep beraber inşallah
aysi93 230121_Mthn ben 21 haftalık oldum ama bu zamana kadar hiç zaman geçmedi bana halada geçmiyor bir an önce bebişi sağsalim kucağıma almak istiyorum 😄😄
haticedn anonimhesappp ben bugün kadın dogumcuma sordum genel cerrhaiye göster ama yapabilecek bişey yok dedi rahime olan baskı gidince küçülür gider dedi bende duramıyorum valla bide büyük aldığınız kremin adi ne acaba