Lodoss 230121_Mthn evet ya her kontrole gittiğimde öbür kontrol günü gelmek bilmiyor resmen bebişi görmeyi çok özlüyorum 🥹şimdiki kontrole de 1 hafta kaldı ama günler geçmiyor
sudeborakk 230121_Mthn Ben 37. haftadayım artık geçsin de sağlıkla kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum günler geçmiyor sanki en geçmeyen haftalar son haftalar oluyor bana göre 🥲
harika3838 230121_Mthn benim 13. Hafta çok kötüydü ya. Bulantı kusmalarım tavan yapmıştı bir yudum su bile içebilsem Allaha şükrediyordum, her şey kokuyordu ne yesem çıkarıyordum öğürüyordum ay çok korkunçtu neyseki geçti gitti 🫠
Star5823 harika3838 14te geçti mi bulantılarınız. Benim de 7den beri devam ediyor aşırı kilo verdim iştahsızlık ve kusmadan. 14e çok az kaldı umutlanmak istiyorum biteceğine inanmak istiyorum 🥹🥹🥹😤😤😤
eeffkk 230121_Mthn ilk haftalar bence en zoruydu. O heyecan ve endişe duygusunun harmanlanması, insanda oluşturduğu etki… keseyi görücez mi, kalp atışını duyucaz mi, sağlıklı mı.. çok zor geçiyordu günler.
anonimhesappp haticedn of bende de çıktı 2 gündür acıdan uyuyamıyorum doktora gitmeye de utanıyorum eczaneden krem aldım hamilelikte kullanılıyormuş siz doktora gittiniz mi birşey önerdiler mi
haticedn anonimhesappp ben bugün kadın dogumcuma sordum genel cerrhaiye göster ama yapabilecek bişey yok dedi rahime olan baskı gidince küçülür gider dedi bende duramıyorum valla bide büyük aldığınız kremin adi ne acaba
rmy1 230121_Mthn hiç geçmiyor gibi geliyor ama şöyle dönüp baktığımda da ne çabuk 34 lü haftalara geldim diyorum dana dün post açıyordum zaman geçmiyor felan diye aslında geçiyor ama geçmiyor gibi. 🥲😂
sudeborakk 230121_Mthn O haftalar çok çabuk geçti ya ev taşıma durumumuz vardı anlamadım nasıl geçtiğini 😝
babyonn Bu hafta !!!! 35+3 29dan beri zaman çok hızlı geçti bir şekilde geçirdik riskli gebelik olmasına rağmen şimdi doktorum ilacımı bıraktırdı ve bu hafta geçmek bilmiyor ya 36ya ulaşamadım bi türlü her yerim ağrıyor 😫
naranta 230121_Mthn 1 aydir 38. haftadaymisim gibi hissediyorum sona yaklastikca insan hem agirlasiyor hem sabirsizlaniyor🥶