leylizer haticedn bende bir aydır sağ omuz ağrısı çekiyorum nedir nedendir bi bulamadık , siz sordunuz mu doktora hiç
birrmelekannesi 230121_Mthn mümkünse 30 haftaya gelme kaç hahahah uyuyamiycaksın bile ben 34 haftalığım şu 4 hafta sanki kaç sene olarak yaşamış gibi hisediyorum daha önümde 6 hafta var
230121_Mthn birrmelekannesi Allah İn izniyle sağlıklı bir şekilde göreyim ya o haftaları🌸 sie de Allah kolaylık versin.
kdrdvhn bebekisteyen Aaa resmen aynı durumu yaşamışız bana da kese göründü ama bebek yok dediler 2 haftaya attılar 6 haftaydım tam perşembe günü 8 oluyorum ve randevum var o güne inanırmısn hayatımda hiç böyle bir şeyi beklerken zorlanmamıştım bir asır geçti resmen o iki hafta bitmicek sandım çık şükür geldi
kdrdvhn bebekisteyen Yok tatlım dedim ya randevum var bekliyorum o gün inşallah Allah’ın izniyle duyucaz ☺️
minaa_2356 230121_Mthn 35 haftadan bildiriyorum sanki aylardır 35 haftadayım kaburga ağrısından bitik durumdayım ne zaman doğuracam diye düşünmekten bıktım 🥹
sedaltn 37 hafta 1 günlük hamileyim sanki senlerdir hamileymiş gibiyim gören birde sen daha doğurmadın mı diyor iyice deli oluyorum 🫢😂
buusraatrkk 31 hafta olduk bugün aşırı bi bel ağrım olmaya başladı. Bugüne kadar çok rahat geldim şükür ama suan bu ağrı beni çok yoruyor sizde de öyle oldu mu
230121_Mthn buusraatrkk benim kasık ve vajinada ağrı 15.haftadan bu yana var. Ne yaptıysak geçmedi. Evden çıkamıyorum aylardır.
2cocukannesi0 230121_Mthn 37 haftayım bugün sezeryan günü aldım 1 hftam var şimdiye geçmiyordu artık hiç geçmeyecek 🤦🥺
Mavi1602 230121_Mthn benim 2. Gebeliğim ilktete öyle olmuşttu 10. Haftayla 20. Hafta araeı sanki 1 yıl sürğyor gibi şuan 16+4 üm sanki 20 den sonra daha hızlı geçiyor gibi
Ceren9234 34+2 ama artık geçmiyor sanki bu hafta ve sonrasında zorlayacak gibi ateş basıyor terliyorum çok agirlastim çok kilo aldım ağır hareket etmekten çok bunaldım. Belim çok ağrıyor
esma_acun 230121_Mthn asıl 30 lar geçmiyor özellikle normal doğumu bekliyorsanız 36 37 den sonra zulüm gibi😅
Star5823 harika3838 14te geçti mi bulantılarınız. Benim de 7den beri devam ediyor aşırı kilo verdim iştahsızlık ve kusmadan. 14e çok az kaldı umutlanmak istiyorum biteceğine inanmak istiyorum 🥹🥹🥹😤😤😤
harika3838 Star5823 bende 4 kilo vermiştim o süreçte 😔 tamamen geçti diyemem 24deyim hala bulantılarım oluyor ama katlanılır seviyede. Kusma tamamen geçti, koku hassasiyeti baya azaldı
Star5823 harika3838 ben 8 kilo verdim maalesef. Kusma bitse bile bulantı tek başına çok zor zaten allah yardımcımı olsun 🫢
yagmuraaa Ilk gebeligimde de ilk aylar cok zor geciyordu simdi 2. Gebeligim 11+2 deyim bana kalirsa 30 dan sonra hızlı geciyor hazirlik vs derken o zamana kadar hele kii ilk aylar cok uzunnn zaten 9 ay cok uzun 🥲
230121_Mthn yagmuraaa bence de geçmiyor ya 30.haftadan sonra dediğiniz gibi hazırlık vs. Sanki daha hızlı geçer gibi