Busrababuz BurcuuA zar zor kalktım birşeyler yedim yarın doktoruma sorucam bu halsizlik normal mı diye
Mnur Mnur iyi cnm bn kullanıyorum uyku veriyor düzenli sancı çıktı hiç ilaç kullanasım glmıo dikkat et cnm. Her an herşey olabilir
tazeanne61 Busrababuz Mecburen yapıyorum her yerim ağırsa bile, bu son ay fenaymış 1 saat iş yapınca yoruluyorum ama gene devam ediyorum yapmaya Rabbim kolaylık versin herkese
Busrababuz tazeanne61 amin bende mecburiyetten hergun olmasada evi temizlemek zorunda kalıyorum yemekte aynı şekilde 😔 ama 1 saatlik işi 10 saatte yapıyorum
Bettby Busrababuz bende böyle bir post açsammı diye düşünüyordum :) cok halsizzz cok bitkinnn hep uyusam uyuyacagım sanki .. 🙈 kansızlık var ondan diye tahmin ediyorum cokta dikkat ediyorum ama hayırlısı artık bakalım.. 🤷🏻♀️
Sezgin Busrababuz 35+0 zoraki çalışıyorum. Sırf bebekle daha fazla vakit geçireyim diye. İşe gelip gitmesi çok zor ev işi yapmayı zaten bıraktım
Nursemomm Busrababuz bende bugün baya ütüm vardı onları yapayım dedim 2 parçada kendimi yatakta buldum 😂