yumicupii hanez amin inşallah canım, belki de drğişmiştir bilemiyorum o kontrolden sonra emzirmeyi de kestim aslında ama bakalım
eceveb Kızlar bugünün ilk testini de yaptım. Sanırım akşam piki görücem gibi. Bugünü pik kabul edebilir miyim acaba? Şimdi 3 günü üst üste değerlendirmem mi gerekir?
yumicupii eceveb bence pik bu canım bugün yarını kesin değerlendir sonraki günü keyfin bilir 😅 çatlamadan sonra yumurta hücresinin döllenme yeteneği sadece 12-24 saat olduğu için 😅
bebekananas yumicupii 5 i benimki de bekliyorum . Ama ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum 2 günde bir değerlendik tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum
eceveb sati2211_ çok teşekkür ederim. Yani 3 gün değerlendireceğiz. Sonraki günler gün aşırı devam edelim mi peki
eceveb xxR4bia evet pik yarın olacak gibi. Çünkü koyu ama yine de aynı koyulukta değil sanki. Akşam tekrar bir test yapıp teyit edeceğim
mystery94 yumicupii benim regl gibi canım sanırım ya pıhtı yok ama bu kadar yoğun yerleşme sanmıyorum bakalım kısmet erken oldum ama baya eğer reglyse 16 gün sınra regl oldum aynı ay içinde
yumicupii ecemiyy erken yumurtladıysan erken olursun adeti balım, dur bakalım belki olmazsın kanama gelmediği sürece umut var 😅