yumicupii ecemiyy erken yumurtladıysan erken olursun adeti balım, dur bakalım belki olmazsın kanama gelmediği sürece umut var 😅
hanez Benim bat 4 ekim 2 3 gündür mide problemi yaşıyorum ovulasyon dönemi onunla mı ilgili dedim ama bugün de bir uyku hali var sanki üzerimde bu kadar çabuk böyle belirtiler başlar mı bir de ne yaparsam yapayım sanki ayaklarımı ısıtamıyorum 😫
ilayda3620 hanez benzer şeyler bende de başladı bugün bat 8 Ekim ama midem çok kötü ekşime bulantı var 2 gündür öğlene kadar yatıyorum bide akıntım başladı çok erken değil mi diye düşünüyorum. Bide geçen ay 8 eylülde kimyasal gebelik geçirdim 8 gündür de folik asite başladık
yumicupii hanez progesteron hormonu yapıyordur muhtemelen şu an beta hcg kaynaklı olan anca yerleşmeden sonra başlar ayırt etmek imkansız maalesef 😅 zor dayansak da beklicez mecbur 😅
srbstcnr Bat 4 ekim, 19 u pik 20si çatlama. Bel ağrım müthiş derecede. Başka belirti yok. Değerlendireceğimi değerlendirdim gerisi Allaha kalmış😂
aykutyesim srbstcnr benimde bat 4 Ekim canım, silik çıkıyor benim testler ama 5 dk sonra silikleşiyor, yarın ve sonraki gün daha belli olacak gibi, sen test yaptın mı
dilaraddgr Kızlar ilişkiden sonra inanılmaz derece de bel ve kasık ağrısı oldu daha 7-8 günüm var belirti olabilir mi sizce
yumicupii srbstcnr etmez canım. Obülasyon testinde silik çizgi hep oluyor. Adete az bir zaman kaldığında pik olursa anca acaba gebelik mi diye şüphenilebilir. 8 gün kala daha yerleşme bile olmamıştır
yumicupii Test bağımlısı bacikonuz bugün başladı test stoklarını tüketmeye 🤣 adrte bir hafta var dpo 7 veya 8deyim negatif çıkacağını biliyordum ama test yapmak beni rahatlatıyor öyle de bir ruh hastasıyım 🤣🤣
youaremyprayer yumicupii yumurtlama gününüz ne zamandı benim tahmini 20 sanirim ama tam bilmiyorum bat 5 ekim görünüyor yakınız sanirimm🙂↔️
ilayada1 yumicupii canım söyle söyleyim şu an asssiri silik cikio bizimkiler ahahahahhaha bat 5i zaten Bakicam pazartesi itibari ile 😂
srbstcnr aykutyesim yapmadım ama daha çıkmaz gibi sanki çünkü zaten 19u ovulasyonda piki gördüm pazartesi falan belki çıkar diye düşünüyorum olduysa
yumicupii ilayada1 hadi bakalım az kalmış ben bundan sonra her gün yaparım adet olana kadar 🤣 umarım olmam tabi 😂