ilayada1 yumicupii hahahahah dayanmak zor zor bir gün bile ne önemli şu aşamada çok canım sıkılıyor 😂 yarın hayırlı silik çizgini bekliyorum 🫶🏻
yumicupii ilayada1 oğlumda dpo 9da net negatifti 10. Günün şafağında aşırı aşırı silik gönül gözüyle gözüken o da testi yaptıktan birkaç saat sonra ortaya çıkan bir çizgiyle öğrenmiştim beta 14tü o gün 😂 inşallah hepimiz görürüz ikinci çizgiyi
eedkcc rumusella Allah inandırsın ki hiç umudum yok ilk ilaçlı iğneli denemem neden böyle bilmiyorum normalde aynı gün içinde üç tane test yapardım meraktan heyecandan bu kadar nötr olmam korkutuyor beniiii🥲🥲
rumusella eedkcc bende hiç yapmadım bence yapıp yapıp strese girmektense yapmamak daha güzel. Umutsuz da olmayın Rabbimden umut kesilmez. En güzel en hayırlı ve kolay zamanda bizlere bebişlerimizi nasip etsin 🙏😢😍
eedkcc mertunn ya kramp geliyor gidiyor bazı saatlerde de göğsüm sızlıyor ayaklarımı sıcak tutamıyorum kramp bu yüzden mi emin değilim regle 6 gün var
yumicupii mertunn belirtisizlik en büyük belirti olur benim için 😂 son birkaç aydır regl öncesi aşırı bulantım oluyor eskiden böyle değildi hatta başta hamşleyim sanmıştım ama meğer regl belirtilerim değişmiş o yüzden diyorum ki umarım bu ay belirtisizlik belirti olur 🤣
mertunn eedkcc benim de göğüslerde hafif hassasiyet var , akıntım var ve sık idrar . Var mıdır belli olmaz ki.
yumicupii mertunn olabilir evet, bende olmuyor adet belirtisi olarak da bir süredir, çok değişti vücudumun tepkileri bakalım hayırlısı 😅
yumicupii hanez evet yaklaşık 5 6 ay önce gittim doktora kist yok hormonlar iyi sadece yumurta sayım biraz az çıktı yaşıma göre, altı ay sonra tekrar gel dedi bakalım gebelik olmazsa gidicem adet olunca
hanez yumicupii adet dönemi benim de bulantım oluyordu meğer prolaktinim yüksekmiş o yüzden sordum ☺️ inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatları sağlıkla alırız kucağımıza🤭💖
yumicupii hanez amin inşallah canım, belki de drğişmiştir bilemiyorum o kontrolden sonra emzirmeyi de kestim aslında ama bakalım