ecemiyy mevsimmbhr canım o kadar çok yaptım ki markalara hiç bakamadım var mı sence baktın mı resimlere🫰🫰🫰
rumusella Bat 2 Ekim. 4’ü de doğum günüm inşallah en güzel doğum günü süprayzım olarak sağlıkla hayırla gelir. Nedense hamileyim gibi bir his var çok istediğim içinde olabilir kestiremiyorum.
ilayada1 yumicupii erken olmuştur belki diye baktım da yanılabilirim belirtiyw göre gittim dedim yaptım negatif 🙈
2prensesannesiiii ecemiyy amin inşallah benim dpo 3 bugün 9. gün randevum var hastaneye gideceğim 8. gün bi test yapmayı düşünüyorum hiç belirtim yok şuan ekimin 7 8 i regl olmam inşallah 🙏🏻
ecemiyy 2prensesannesiiii hiç belirtin yok mu canım ya benim bi bel ağrım var gerçi oda belki yorgunluktandır bilemiyoruzki
2prensesannesiiii ecemiyy tık yok daha bende yumurtlama zamanımda kasık ağrım ve sancım oldu o da çatlamadan sonra geçti
ecemiyy 2prensesannesiiii benimde öyleydi canım ya yumurtlamada küçücük bi lekelenme oldu ordan anladım kasık ağrım çoktu şimdi ne kasık ağrısı var ne göğüs ağrısı
2prensesannesiiii ecemiyy hayırlısı bakalım bi kaç gün daha geçsin bi 🥰🙏🏻 inşallah pozitif haberlerle geliriz bizde 🥰🙏🏻✨