youaremyprayer ilknur_tk61 inşallah canım benim de 2.yi istiyorum ama nasip ya şu an bat 5 ekim görünüyor ama pek umudum da kalmıyor gibi bu sabah negatifti 🥹
youaremyprayer monsteradelicus canım üsttekinde görüyorum net ama alttakinden emin olamadım bat ne zaman
ilknur_tk61 monsteradelicus günaydın camım ben de üsttekinde gördüm ama alttakini göremedim sen gördüysen okey bence git kan ver en mantıklısı aklındaki şüphe silinsin inşallah sonuç gönlüne göre olur 🫶🏽
youaremyprayer monsteradelicus ay inşallah vardır sağlıkla tutunur gönlünüzce olsunnn benim de bat 5 ekim ama bu sabahki testim negatifti 🫠🫠
youaremyprayer Caglali aay gerçekten mi benim de 3 gün var regle bu sabah negatifti ama inşallah döner hayırlısıyla 🥹
monsteradelicus youaremyprayer bende pek emin değilim ya korumaysa iki kere kötü bi tecrübe yaşadım o yüzden korkuyorum çok inş en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız
Caglali youaremyprayer bende kan verdim kan sonucunu bekliyorum Adete 1 gün kala negatifti, bugun sabah idrarla yaptım pozitif gördüm