Caglali youaremyprayer bende kan verdim kan sonucunu bekliyorum Adete 1 gün kala negatifti, bugun sabah idrarla yaptım pozitif gördüm
senabegm yumicupii ay bende bekleyemedim ya 9 Eylül adet 25 i gibi yumurtlama olmuştu 1 gibi yapsam birazdan çıkar mı 😂😂kaç tane test oldu her ay varya zengin ettik
ilknur_tk61 monsteradelicus günaydın camım ben de üsttekinde gördüm ama alttakini göremedim sen gördüysen okey bence git kan ver en mantıklısı aklındaki şüphe silinsin inşallah sonuç gönlüne göre olur 🫶🏽
ilayada1 Negatif .. prodoctorda ilk iki dkda silik gördüm ama ispatlayamam bir görüyorum bir göremiyorum 😂
ilayada1 edomelo çıkacak pozitifimi bile göstermedi belki canım benim erken öğrenip gerilmeyim diye djdjfkfk kaset test gibi erken gebelik testi yapmışlar 😂
ilayada1 edomelo seninkini de temkinli temkinli artırıyor artımed alsaydın simdi kontrol çizgisinden daha koyu çıkmıştı pozitif çizgin 😂😂😂😂
edomelo ilayada1 kız yooook hamile değilim imkansız daha ilk defa deniyoruz bşde bende basit kist var 8cm ondan da zor da işte bi umut kisti aldırmadan olursa diye reglim falan çok az olur benim çok çok az hatta
ilayada1 edomelo olabilir benim de varmış haberim yoktu hamileyken gördük hatta doğumda sezaryen oldu dr dedi alayım mı açılmışken 😂