yarensari ilayada1 bende regl ağrısı da yok garip olan o 😂 hem regl olamayıp hem hamile değilsem sçtık 😂😂😂
yarensari ilknur_tk61 ay arkadaşım amiiin hamişlerin duası kabul olurmuş burada tüm isteyen anne adaylarına, bana bol bol dua et🥹❤️
ilknur_tk61 yarensari ayy hep dua ediyorum hem kendime hem size kısacık sürede arkadaş olduk valla iyiki varsınız kimseyle paylaşamamak beni çıldırtırdı 🩷✨
ilayada1 yarensari regle de daha var ya inşallah bebektir 😂 beklediğimize değse iyidi. Bi de bu benim daha önce doğurmuş halim insan not alır neler oluyo gebeyken diye. Hiç hatırlamıyorum ağrım mı vardı yok muydu 😂
yarensari ilknur_tk61 evet haklısın zaten bir süre çevrene söylememen en sağlıklısı birazcık daha sabır hem bu tatlı sabır olucak💞💞
ilknur_tk61 yarensari sizce kese ne zman görünür ona göre randevu alacam 2 güne bir beta takip edecem şimdilik
ilayada1 yarensari Ashsjjd napim çok oldu ya tek hatırladığım her yerden kötü koku alıyordum bilmeden önce. Delirmeye bu noktada başlıyorsun sonra sebeplerin çoğalıyor 🤍🤍🤍 ahahsjdjkd
yarensari ilayada1 ben geçen çarşıda arkadaşlarımızla gezerken (biri 3.5 aylık hamile) “abi burası çok kötü kuş b*ku kokuyo ya” dedim hiç biri kokuyu almadığını söyledi aklım hala orda benim 😂😂😂😂
ilayada1 yarensari iste ayni böyle oluyor djdjfkfk delirdik yine test yapasim gelio sürekli bunlari düşündükçe ansjsjdk
yarensari ilknur_tk61 sen keseye bakma kese hemen olmuyor şimdiden gidin test yaptım beta verdim böyle böyle diye konuşun doktor size randevu versin