ilayada1 yumicupii çok oktan bi evre djdjfkfk acil bitmeli 😂😂 uçuk çıktı hamile miyim tayfa gibi şüpheleniyorum şu an uçuğum çıktı psikolojik ahahahahaha
edomelo Çift göreyim hemen kan veririm ya allahtan hastanede çalışıyorum sürekli sayfa yeniler dururum😂
ilayada1 edomelo ben de ondan almistim 5liden kuruma çizgisi göstermedi akşama kadar beklese bile bence iyi bu yuzden
tatlibirisi edomelo ben de ondan aldım ilk teste pozitif geldi şans getirdi bana inşallah sixe de getirir 💐🥹💖
yarensari bat 6 ekim tık yok .. salı günü beta verdim 1.20 negatif çıktı kafam davul gibi.. 7si sabahı test yapıcam
yarensari ilayada1 ay ne biliyim o sıra çok belirti vardı tatlı, koku falan ona yordum erken olduğunu bilmeme rağmen
ilayada1 yarensari sorma ben de aynı tribe girdim ayni zamanlarda seri test yaptim yumurtlama koku hassasiyeti yapiyomus öğrenmiş oldum😂 hala yapıyorum gerçi de regl agrim çok bakalim ne olacak
ilknur_tk61 yarensari çok teşekkür ederim yaa iyi ki varsınız hepiniz valla Allah en kısa en hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah 🤍🤍
yarensari ilayada1 bende regl ağrısı da yok garip olan o 😂 hem regl olamayıp hem hamile değilsem sçtık 😂😂😂
yarensari ilknur_tk61 ay arkadaşım amiiin hamişlerin duası kabul olurmuş burada tüm isteyen anne adaylarına, bana bol bol dua et🥹❤️