yumicupii youaremyprayer son ana kadar test yaptım ben dd 🤣 bugün artık kahve akıntım gelmeye başladı yeter gari yarın sökülür pazartesi de doktor randevum var 😬
yumicupii youaremyprayer ecemiyy ilayada1 adet olursanız beklerim bacikolarım adet sonrası açarım yeni post ekim ayı çalışma takvimi diye 🤣
ilknur_tk61 ecemiyy çok teşekkürlerrr 🫶🏻 akşam bi kan bereyim bakalım kesin emin olalım onu da yazarım buraya siz yine de beni de yazın yaaa ben hepinizi ve ortamı çok sevdimmmm 🩷🥹
youaremyprayer yumicupii hahaha tamam canım ben de zaten burdan dönmezse regl gelir gelmez hemen burdayım 😂
yumicupii ilknur_tk61 hadi hayırlı haberlerle bebeğim, gel kız uğur getirirsin bize senin keseyi kalp atışını da bekleriz inşallah 😍
ilknur_tk61 yumicupii çok heyecanlıyım akşam olmak bilimiyor içimde tutmak da çok zor iyiki siz varsınız yaa hayırlısıyla öğrenelim hep birlikte inşallah 🥹🩷
yumicupii ilknur_tk61 evet bura gerçekten iyi ki var. Birbirimize destek oluyoruz, umut oluylruz, moral oluyoruz ❤️ yarım gün bitti bile dayan 😂
ilayada1 Testte silik cikio ama asssiri regl ağrım var bacaklarima vuruyo her şeyi parçalamak istiorum çok sinirliyim djdjfkfk elendiğimi hissediyorum 😂