ilknur_tk61 ilayada1 ayy Allah isteyen herkese Burdaki tüm arkadaşlarıma da en hayırlı zamanda versin sabah uykumdan uyanıp yaptığım için heyecanımı bile yaşayamadımmm dkdmdmdm 😅
ilayada1 ilknur_tk61 ahahagas keyifli bi rutin, benim bat 6 görünüyor geçen ay Reglim gecikti düzen kaçtı bakalım ne zaman olacagim inşallah olmam🫠🫠
ilknur_tk61 edomelo çok teşekkür ederiimm 🩷temmuzda bir düşük yapmıştım ondan sonradır deniyoruz ilk defa silik çizgi de olsa bi şey gördüm
ilayada1 edomelo ben de ondan almistim 5liden kuruma çizgisi göstermedi akşama kadar beklese bile bence iyi bu yuzden
tatlibirisi edomelo ben de ondan aldım ilk teste pozitif geldi şans getirdi bana inşallah sixe de getirir 💐🥹💖
ilknur_tk61 yumicupii ayyy gerçekten mi yaaa akşam kan vermeye gidicem belirti olarak da göğsümün yanlarında ağrı başladı Regl olacağım zaman olmaz normalde bel ağrısı bi de koku hassasiyetiydi
yumicupii Ben elendim resmen bacikolar adetim gelmeye başladı gelecek ay buralarda olurum umarım siz artık gebelik bölümüne geçiş yaparsınız 😂
yumicupii youaremyprayer son ana kadar test yaptım ben dd 🤣 bugün artık kahve akıntım gelmeye başladı yeter gari yarın sökülür pazartesi de doktor randevum var 😬