elisamommy yumicupii Amh Mı Düşük Yani Canım Benimde Düşüktü Kızıma İlk Denemede İkinciye 5. 6. Ayda yumurtlama testi denedim o zaman kaldım Yaş 23 Amh 1.08 di İkincide Öğrendim Amh Düşüklüğünü Kuzum
yumicupii elisamommy amh bakmadı doktor kendi saydı yumurtaları 6 ay deneyin dedi olmazsa tekrar gel dedi bakalım bu ay da olmazsa hem ben hem eşim bir doktora gidicez
ecemiyy yumicupii yaaa bende ilk idrarı kaçırdım yapsam mı yarına mı bıraksam cnm belki sende silik vardır dikkatli bak🥹
yumicupii ecemiyy bakıp bakıp duruyorum gözüm uyuştu bakmaktan ama yok yani test çizgisi bile gözükmüyor 🤣
ecemiyy yumicupii ben atmamıştım 24ünde yaptığımı durduğu yerde koyulaşmış o silik çizgi bakalım yenisi nolcak ya çok heyecanlı 🥹 elendik mi acaba valla bugün regl gibi ağrılar var yine
yumicupii ecemiyy umarım elenmemişizdir 😅 ben nolur nolmaz aldım kendime doktor randevusu adetken gitmek için 🥲 dpo 10 veya 11de de çıkmazsa bu aydan da geçti benim için 😅
edomelo Benim bat 8 Ekim 10 gün önceden belirti yaşayan oldu mu bi de ilk defa deniyoruz 8 cm lik basit kistim de var kist le hamile kalanınız oldu mu
Sakaryali Benimde 7 ekim. Düzensiz oluyorum normalde ama kac aydır aydan aya olmaya başladım. Bi iki gun arayla farkediyor. Suan butun adet belirtilerini yaşıyorum ama daha da cok var ilk hamileliğim de degil 3. Olacak ama genede merak icerisindeyim😀
elisamommy yumicupii Bana Amh Düşük Tüp Bebek Dedi Direkt 23 Yaş 1.08 Amh Bende Reddettim 1 Çocuğum Car Kendiliğinden Oldu Zaten Diye 1 Ay Sonra Hamile Kaldım Ne Kadar Süredçe Deniyorsunuz Canım