caglaecrin ecemiyy bende birazdan son test yapacam yarın yada diger gün adet olmam gerekiyor çıkmadıysa bir şey be de efendim dpo 12 buğün
yumicupii elisamommy evet ovülasyonla takip ediyorum her ay ama olmadı daha bakalım hayırlısı uzadıkça üzülüyorum ben de stres oluyorum aslında
caglaecrin ecemiyy ben dün akşamda yaptım da her testte çizgi görüyorum sanki psikolojim iyice bozuldu benim
yumicupii elisamommy yok ben çıkaramıyorum olmuyor ilk hamileliğimde de öyleydim olana kadar psikolojim bozuldu yapamıyorum maalesef 😅
ilayada1 yumicupii simdi ciksa da bekliyoruz amaaaan bosver ha kese görünecek ha kalp atisi gelecek ha cinsiyeti belli olacak ha doğacak derken beklemekle geçiyor zaten😂
youaremyprayer dilaraddgr gölge gibi bi şey gördüm adetinize kaç gün var ya da dpo kaçtasınız ve hemen çıktı mı
youaremyprayer dilaraddgr ayy daha varmıs sizin de o yüzden erken olabilir, gönlünüze göre olsun sağlıcakla🫠
ilayada1 elisamommy doğru canım stres önemli her evrede bekliyoruz zaten stres yapma diyorum ben de 😂 hiçbir şey öncekinden daha az stresli değil ki Allah rahat gebelikler nasip etsin tabi de 😂