yumicupii 2prensesannesiiii siyah beyazda gördüm sanki çiçeğim ya ama senin daha çok olmadı dimi yumurtlama olalı
2prensesannesiiii yumicupii yaaa inşallah yarın akşam ya da salı sabah yaparım çarşamba günü randevum var beta vereceğim dpo 9 oluyor
srbstcnr Kızlar öylesine ovulasyon testi yapıyorum gebelik testi yerine, git gide koyulaşıyor. Bu geceden itibaren reglime 6 gün kalmış oluyor dpo9. Yarın erken gebelik testi serüvenime başlıyorum gibi😂
srbstcnr ilayada1 buradaki herkesin haberini dört gözle bekliyorum, tarihler aynı olunca hemen hemen herkes için heyecanlanıyo insan😂💘
caglaecrin ecemiyy bende birazdan son test yapacam yarın yada diger gün adet olmam gerekiyor çıkmadıysa bir şey be de efendim dpo 12 buğün
yumicupii Günaydın çiçeklerim ❤️ dpo 9 regle 5 gün var tertemiz bir negatif benim de 🤣 bakalım dpo 10 veya 11de çıkmazsa bu aydan da geçti demektir hemen doktor randevumu almam lazım 😬
yumicupii youaremyprayer oğlumu 10. Günde aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim yarın ve yarından sonra son umudum benim de artık 😅
youaremyprayer yumicupii ben de ilk gebeliğimi adete 2-3 gün kala net bi çizgi ile 69 beta iken öğrenmiştim aynı gün kan verip. Ama insan işte ilk de olsa ikinci üçüncü de olsa her defasında heyecanla bekliyor demek ki 🫠