yumicupii ilayada1 hadi bakalım az kalmış ben bundan sonra her gün yaparım adet olana kadar 🤣 umarım olmam tabi 😂
yumicupii ilayada1 ettim etmesem bile o kadar barizdi ki belirtileri o gün pik olacağını anladım hemen 😅
srbstcnr aykutyesim yapmadım ama daha çıkmaz gibi sanki çünkü zaten 19u ovulasyonda piki gördüm pazartesi falan belki çıkar diye düşünüyorum olduysa
ilayada1 yumicupii ben etmedim testle benim de öyleydi belirtiden gittim ins tutmustır tutöadıysa test ile gidicem bu ay 😂
youaremyprayer eyloleylo ya pek yoktu aslında, bel ağrım dışında ama dün akşamüstü çok uykum geldi ona yormak istiyorum ama bilmiyorum,test de elime daha ulaşmadı siparişim bugün gelecek dayanabilirsem ptesi sabah yapmak istiyorum, siz?
eyloleylo youaremyprayer bende de arada kasık batmaları olur gibi oldu ama bilmiyorum ben de çok belirtiye yormak istemiyorum onları şuanlık🥲 elimde 2 tane awox test var sadece ama 1 ekime kadar dayanmaya çalışıcam gibi😭
ilayada1 yumicupii umarimmm ya sipariş verdim 5li gelsin bakalım salıdan itibaren ben de Full bakicammm bir hafta falan kalmis oluyor reglime zaten
eyloleylo youaremyprayer evet ama sonra da üzülüyor işte tek çizgiyi görünce insan.. hayırlısı olsun insallah iyi haberler alırız💌🌸
youaremyprayer eyloleylo inşallah ya haberleşelim burdannn🥹💖 bide benim döngüm birkaç aydır değişti normalde 28 gündü ona göre 5 ekim görünüyor ama geçen ay mesela 1 hafta gecikti 35 gün döngüm oldu.
youaremyprayer eyloleylo ilk gebeliğimi adete 3 gün filan varken 69 beta ile öğrenmiştim.. o zaman böyle cok stres yapmıyordum sanki ama ya. Simdi insan taktıkça uzuyor gibi.