vanilyalibuse lokismommy 🥰🥰🫂🫂❤️❤️ erken gelmeyi seçmezse kova olacak 🥹 ama bi 15-20 gün erken gelirse oğlak oluyor sanırım 🥹
pofidikanne vanilyalibuse korkuyorum kuzum çünkü kızım da böyleydi hep aşağıda idi hep oraya baskı yapardı ve erken doğdu bunun da böyle olmasını istemiyorum bu bütün kız bebekler mi anaların şeyinde duruyor
vanilyalibuse pofidikanne daha o konumunu değiştirir hiç merak etme 💞benimki şu anda baş geliş ama imkansız bence doğum zamanına kadar baş geliş durması 🥹 sürekli yer değiştiriyorlar
pofidikanne vanilyalibuse elde olmuyor bazı şeyler ve kaç gündür ağlıyorum moralim bozuk birde herkes erkek bebek beklerken kız olmasına böyle bir tuhaf oldular o da canımı sıktı epey 😆
vanilyalibuse pofidikanne ya işte milletin şu beklentisi beni mahvediyor… kızın o kadar şanslı ki kız kardeşi olacağı için, keza sen de öyle, hiç canını sıkma hayırlısı oluyor demek ki senin için de herkes için de hayırlısı bu 🥹💗
pofidikanne vanilyalibuse evet kızım çok başta derdi hep namaz kıldığım zamanlarda dua edip önce kız kardeş sonra erkek kardeş ver Allah’ım diye bende sevindim kızımın adına çünkü bacı olmak kadar dünyada paha biçilemez bir duygudur.. 🌸😻
kalbimdekiminik vanilyalibuse Oyy yerim onuuu💕💕💕💕bizimkisi tam tersi açsam hiç kımıldamıyor yemek yersem tatlı bir şeyler yersem hiç durmuyor yerinde 🤣🤣