vanilyalibuse bebekisteyen 😅😅😅 ya öyle galiba teyzesi göreceğiz 🥹💗 minnaklarımızı sağlıkla gelsinleerr ✨💕
bebekisteyen vanilyalibuse amin kuzum sağlıklı sıhhatli gelsinler bende heyecanla bekliyorum karnımda hissedeceğim günü 💗
melismersin vanilyalibuse benim kızım acıkınca tekmeliyordu sabahları. Beni uyandırıyordu 😅 yemek yedikten yarım saat sonra dans ediyordu içerde 🫠
melismersin vanilyalibuse çikolatalı dondurma falan ye bak çok düşkün oluyorlar bence 🥹 birde soğuk suya bayılıyordu. 🫣 poğaça gibi karbonhidrata zaten dayanamıyorlar. Birde en erken o ulaşıyor ya onlara 😀
vanilyalibuse melismersin Allah razı olsunn 🥹💞 amiin inşaallahh 🥹🙏🏻 tüm bebeklerimiz sağlıkla gelsinler, doğanlar sağlıkla büyüsünler 🫂🌸💗🥹
Luise vanilyalibuse yaa sabırsızlanıyorum bi an önce net hissetmek için ama bu kıpraşmalar bile çok güzel bir duyguymuş 🥰🤭🤍
delalinannesi vanilyalibuse yaaa onun o tekme atan ayaklarini ellerini yiyim ben teyzesi kurbbannn hahahahaahha aciktim aciktim anne diyo sana hahshdhshshsh oyyy düşüncesi bile insanı delirtiyo sevgiden 🥹🌸🥹🌸❤️❤️
vanilyalibuse delalinannesi ahahahahahahah ayy gerçektenn kuzum yaaa 🥹🥹🥹💕💕💕 bal onlar baallll 😍😍😍❤️❤️🙏🏻🙏🏻