vanilyalibuse az önce oturuyordum karnımın acıktığını hissettim canım poğaça çekti, otururken bizim kız 1 dakikada tam 11 tekme attı, sizin bebekleriniz de acıktığınızda tekmeliyor mu yoksa bizim kız mı boğazına düşkün olacak 🥲
muhendistenfikirler vanilyalibuse benimki acıktığımda hiç kıpırdamıyor ne zaman yemek yesem tatlı yesem bir şeyler içsem coşuyor içeride 😂 Özellikle de et yemeklerini çok seviyor onu fark ettim jajzkskz
vanilyalibuse pofidikanne olabilir 🌸🥹 ama fakettim ki uzun süre yemek yemediğim zamanlarda uyarıyor “hadi kadın doyur beni” diye
pofidikanne vanilyalibuse he o da olabilir benimki daha içeride ne yapıyor bilmiyorum anca götünü koysun anasının affedersin şeyine ve kasılıp acıtsın canını başka bişey de yok 😆
Luise vanilyalibuse yaa ben o kadar net hissedemiyorum henüz sadece uzandığım zaman minik minik kıpraşmalar oluyor oğlum sen misin diyorum 😂
lokismommy vanilyalibuse açlığa gelemiyor demek ki 😅benim bebiş de kakaolu kurabiye yediğim zaman coşuyor iştahlı iştahlı yediğim tek şey🥲
vanilyalibuse Luise evett evett zaten öyle başlıyor, ben sadece uzandığımda hissediyordum şimdi otururken de çok net hissediyorum 🥹🥹💞💞 minnoş oğluşun oo 😍❤️
Luise vanilyalibuse yaa sabırsızlanıyorum bi an önce net hissetmek için ama bu kıpraşmalar bile çok güzel bir duyguymuş 🥰🤭🤍
vanilyalibuse pofidikanne hahahahahahahahahaha ay çookk tatlısın yiyeceğim seni 🫂🫂💞💞💞 benimki de öyle merak etme 🥹
pofidikanne vanilyalibuse korkuyorum kuzum çünkü kızım da böyleydi hep aşağıda idi hep oraya baskı yapardı ve erken doğdu bunun da böyle olmasını istemiyorum bu bütün kız bebekler mi anaların şeyinde duruyor
minikfasulyeo vanilyalibuse ya mesajlarınız o kadar tatlı geldi ki diğer arkadaşların da öyle hepsini begenirken samimi bir şekilde gülümsemekten kendimi alı koyamadim MasAllah ya 😂🧿