gece_gorusu limçlemek kimsenin haddi değil tabiki ama şunu hiç düşündünüz mü. Siz karnınızdaki bebeği öldürmeyi planlarken Rabbimin diğerlerine Allah korusun onun nazarında bela verirse bunu kaldırabilirmisiniz? Bence üç çocuğa bakılırda birinin ayağına taş değse annenin canı yanar son pişmanlık fayda etmez. Bende ikinci oğlumda istemeden kazara hamile kaldım ve babası asla istememişti bi arkadaşımla görüşüp ikna et aldırsın demiş bir hafta benle küstü. En sonunda arkadaşıma gittim oğlum babasıyla evdeydi, baktım olacak gibi değil baskı yapıyo arkadaşıma dedim tamam yarına randevu al gidelim beraber aldıralım dedim. Sonra eve bi geldim oğlum kanepeden kafasının üzerine düşüp kaşını yardırmış. O an öyle görünce dedimki babasına sen karnımdakine zarar verdiriyosun ama Allah yaşayan cocuklarıma zarar vermez mi bizi cezalandırmaz mı eğer senin yüzünden cocuğuma bişey olursa seni öldürürüm dedim. Düşündü biraz baktı haklıyım tamam kalsın aldırma dedi ve inan o bizim sınavımızmış o cocuk doğduktan sonra hayal ettiğimiz alamadığımı ne varsa nasip oldu şükür. Yani kısacası iyi düşün taşın bu işin dönüşü yok malesef 😔