gece_gorusu Aldırın asla demem. İllk oğlum 4 ikinci oğlum 9 aylıktı. Spiral falan yoktu. Geri çekilme ve prezervatifle korunuyorduk eşim farketmeden boşalmış ve hemen söyledi bişey olmaz diye düşünmüştüm çünkü hemen söyledi ve kalktım tuvalete gidip temizledim. Adetim 1 hafta gelmeyince test yaptım ve pozitif çıktı. Sizin gibi düşündüm bebeğim yürümüyor, emiyor. Diğeri de küçük. 3.çocuk için çok erken psikolojisine girdim, ağladım, büyüklere danıştım. Yaşımda daha 23. Eşim hiç aldırma taraftarı değildi. Annemlerde sakın aldırma İlerde ayağına dolanır dediler. Çünkü bu senin artık rahmine düşmüş, Allah sana böyle imkansız bir şekildeyken nasip etmiş. Senelerdir uğraşıp bebeği olmayanlar da var. Ha canlı çocuklarını öldürmüşsün, ha karnındakini aynı duruma geliyor. Hatta biri anlatıyordu bebeğini aldırmaya gitmiş demişler ki canlı olanı öldürelim, kürtaj falan olmazsın canın yanmaz kadın o zaman vazgeçmiş. Velhasıl kelam ben aldırmaktan vazgeçtim Allah’ım dedim vardır verdiyse bir sebebi, başım gözüm üstüne biz buna bakacağız. Ve çok şükür ki 2 oğlum vardı Rabbim bana kız evlat nasip etmiş. Şuan bunu sana gözlerim dolu dolu yazıyorum. İnşallah olumlu olgun düşünürsün. Yavrunun canına kıymanı istemem, gelen kısmetiyle gelir, sevgisiyle gelir. Biz kadınlar değil 2 çocuğa 10 tanesine bakarız ama zor geliyor biliyorum. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah 🙏