fikretbaciniz zuleyha_00 ya çok var bu isimler bemce senin seçekineklerin de güzele Şey diyormuşum havin koy altınım hazır ♥️😀😀
zuleyha_00 fikretbaciniz lavinden sonra hevidari çok istiyordum herkes çok ağır o ne falan dedi biraz soğudum
zuleyha_00 vanilyax evet fazla bilinen isim olmaması da güzel klasik sevmiyorum ya ilerde herkes inci isminde mesela düşünsenize sınıfta 3 4 inci var 😂
tulinsiser Merhaba! Kızlar ben 18+0 gebeyim bebeğimin kız olduğunu öğrendim isim bulmak çok zorlanıyorum biraz yardımcı olurmusunuz
tulinsiser fikretbaciniz böyle yeni isimler düşünüyorum da eflin isim aklımda ona karar verdim çevrem seçemediler eflin ismi
zuleyha_00 tulinsiser bence daha bilinmedik isimler güzel olur mesela kuzenim kızına zerya koydu çok beğeniyorum başka kuzenim de zeren koydu
tulinsiser fikretbaciniz ama işte güzel bu ismi hiç çevremde duymadım normal hayatada duymadim ama ne biçim isim diyolar
tulinsiser zuleyha_00 güzel isimler hoşuma gitti eflin hoşuma gidiyo ama çevremdeki insanlar başka başka şeyler söylüyor kaldım öyle ortada