zuleyha_00 Kız isminde çok seçeneğim vardi erkekte bi kaç tane dün kız olduğunu öğrendik Lavin,Delal,Arjin,Hevidar,Zilan,Rehşan Hangisi sizce ağır olması sorun değil ağır isim seviyorum sonuçta hep bebek kalacak diye bişey yok demi🫢
Seymatrkay zuleyha_00 Çok Kürtçe isim var. Sadece bunlardan mi olacak. Bunlardan ise Hevidar diyorum.
zuleyha_00 Seymatrkay evet Kürt’üz bizde sadece bunlar bize hoş geliyor hiç klasik isim düşünmedim zaten herkesin koyduğu isimler hoşuma gitmiyor
Seymatrkay zuleyha_00 Yok onu demedim:)) Kürtçe isim çok fazla. Neden sadece bunları yazdın dedim :) Ben olsam Lavin falan koymam. Hevidar mesela daha ağır ve Lavin’e göre daha kombine bir isim. Bari eski isim seviyorsun o fark arada hissedilsin. Anlamı ne özgür mü demek?
zuleyha_00 azra01 eşimin kuzeni zilan ama Almanya’da yaşıyorlar buraya fazla gidip gelmiyorlar o yüzden belki koyabilir sürekli bir arada olsak koymazdım zormuş isim ya bide kime seçenek söylesem ay o ne bu ne diyorlar isimden soğuyorum
zuleyha_00 fikretbaciniz ya bizde havin var olmasa zaten hiç seçenek düşünmeden koyardım havin ve helin benim hayalimdi zaten ben doğmadan önce annem de bu isimleri bana düşünmüş ne havin oldu ne helin 😂
fikretbaciniz zuleyha_00 ya havin çok güzel helin de öyle ben adımı çok seviyorum ama lavin fln bana hiç Kürtçeyi çağırmıyor delal anlamı gibi çok güzel
zuleyha_00 fikretbaciniz neyse ha belki havin koyarım zaten olan kişi de Kıbrıs’ta uzakta yani iç içe olsak olmazdı
fikretbaciniz zuleyha_00 bak hevin de olabilir kız Kürtçe isimlerin hepsi güzel kimliğime kurban olayım ♥️
fikretbaciniz zuleyha_00 Aynn uzakmış havin çok güzel valla ikinci ismim de bar asla kulanmıyorum hiç sevmiyorum havin banaçok temiz hisetiriyor
zuleyha_00 fikretbaciniz evet hepsi çok güzel mesela aden Asel esila lina inci gibi isimler asla dikkatimi çekmiyor
fikretbaciniz zuleyha_00 ya çok var bu isimler bemce senin seçekineklerin de güzele Şey diyormuşum havin koy altınım hazır ♥️😀😀