tulinsiser zuleyha_00 güzel isimler hoşuma gitti eflin hoşuma gidiyo ama çevremdeki insanlar başka başka şeyler söylüyor kaldım öyle ortada
tulinsiser fikretbaciniz ama işte güzel bu ismi hiç çevremde duymadım normal hayatada duymadim ama ne biçim isim diyolar
fikretbaciniz tulinsiser yani canım insanları memnun etmeye çalışma bi bok beğenmiyorlar benim ikizlerimin de adını kimse beğenmedi özelikle eşim tarafı ben sevdim ilk gün öğrendim dedim bu olacak ve o ismi kattım
zuleyha_00 fikretbaciniz ikizlerin ismi Kürtçe mi merak ettim benimde erkek olsaydı diyar,rojhat,rojvan bunları düşündüm
tulinsiser Ya kızlar ben doğuma kadar tüm vücut ağda yapmak istiyorum da çocuğa zarar vermez değilmi gebeliyken lazere girmek yasak gebe olupta tüm vücut ağda yapan varmı
fikretbaciniz tulinsiser valla ben kol bacak koltuk altı kendim yaptım ama vajinal bölgetyi kuaförde yaptım cnm
tulinsiser fikretbaciniz ağdayla yaptırdın değilmi cnm bende yaptırcam da bazıları iyi diyo bazılar tehlikeli diyo anlamadım gitti
fikretbaciniz zuleyha_00 yok cnm benim üçüde Kürt ismi değil 😀😀 Kız isimleri güzel de erkeklerin bana biraz ağır geliyor