e_kardelenn gkkyy biz 32yi geçtik doktorum henüz gerek görmedi, özel bir şey görmediğim sürece mümkün olduğunca yapmıyorum bu haftalarda dedi ama rutinde ne zaman yapılır bilemiyorum
srf123_ gkkyy 31 haftalıkken gittiğimde gerek görmedi, pazartesi randevu aldım 34 haftalık oluyorum bakalım isteyecek mi
ikiz_annesiii gkkyy Şu an ben devlet hastanesine gidiyorum doktor bana 32 haftadan sonra NST çekip sonra kontrole girmemi söyledi yani daha önceki gebeliğininde de 30’dan sonra falan çekmiştim hatırlıyorum
poncik57 Ben 22 hafta girdim ağrım var dı ama rutin olan 32 sonra demişti doktorum bi zararı varmı ki bunun
Hedwig Benim doktorum erken nst ye gerek yok, sonuçlar kafa karıştırıcı olabilir dedi. İlk nst’me 36da gireceğim önümüzdeki hafta.
nurbanucil gkkyy ben 32de başladım ama her doktor farklı ilerliyor gebeliğin seyrine göre, çarşamba günü 36.hafta kontrolüm var bakalım nasıl çıkacak bu sefer ki nst🥲
Eso66 gkkyy Tam 33+5 de yaptım ama riskim yok o yüzden bence doktorum her 3 haftada bir çağırıyor hala
mamymir zuzu_59 aaa olur mu onlar da Genelkurmay başkanı suratları 5 karış her şeyi bilirler yorum da yapar azarlarlar
zuzu_59 mamymir şikayet et, ben öyle yapıyorum. Ne de olsa ben oraya gidiyorum da onların işi oluyor, ben vergimi veriyorum da onların maaşı ödeniyor. Ki öyle olmasa bile kötü davranma gibi bir hakları yok
mamymir zuzu_59 valla anlicakları dilden konuşuyorum artık net kusura bakma bi tek sen çalışan değilsin hepimiz çalışıyor hizmet veriyoruz almak da hakkımız gerçekten ego meselesi
hesraa Benim bugün kontrolüm vardı sakurada. 33+5im nst ister diye tahmin ettim istemedi bir ay sonra kontrole çağırdı