gkkyy 28 haftaligim doktor artık yapman lazım dedi ama nst çeken kadın daha erken seninki dedi kısa çekti nst yi bir de ne zamanlar yapılıyor yani ne sıklıkla
ARYa143 gkkyy kuzum gerekli durumda erken başlanır, ben 25.haftada bile girdim yani sen bakma hemşireye drum uygun gördü de geç boşver 😁
zuzu_59 gkkyy doktorun yapılsın dedikten sonra hemşireye laf düşmez ki. Bazı durumlarda daha da erken çekiliyormuş hatta
gkkyy ARYa143 ne bileyim öyle diyince dndjd doktor sıkıntı yok ama 30 a yaklaştın artık girmen lazım dedi
ARYa143 gkkyy ne güzel bi haber, erken girenler genelde sıkıntı olduğundan giriyo, normal nst başlama haftası 32 dir aslında ama kişiye göre de değişiyo🌸 Herşey yolunda maşallah tadını çıkar🥰
mamymir zuzu_59 aaa olur mu onlar da Genelkurmay başkanı suratları 5 karış her şeyi bilirler yorum da yapar azarlarlar
ikizannesiasl gkkyy benim ikiz gebelik diye 30. Haftada girmiştim ama sürekli gircem her kontrolde istiyor doktor
ridra gkkyy ben rutin olarak artık 34. haftada başlamıştım sonrasında iki haftada bir girmiştim 36. Hafta itibari ile her hafta girmiştim