cece01 gkkyy benim 32. Haftamda çekildi ama tabiki gerekli oldupunu düşündüğü durumda doktorlar erken de çektiriyorlar 🌸
Eso66 alynaksee Doğrudur cağıran var ama benimki özel hastane ona göre doktorum 3 haftada bir çağırıyor. Yeterli zaten. Bir risk yoksa tabi
alynaksee Eso66 benimki de özel. Nst istemedi şu ana kadar 31+2 bakalım ne zaman isteyecek kaç haftada bir çağıracak
gkkyy linababy10 ağlarım vardı biraz ama bir sorun görmedi doktor artık girmen gerekiyor 30 a dayandın neredeyse dedi nst iyiydi bir sorun çıkmadı
manolya__ gkkyy 34. Haftada başladı doktorum ve inşallah bir sorununuz yoktur bu kadar erken yapması normal mi
linababy10 manolya__ 34 haftada ağrınız çıktı mı ben ilk Nst den beri sancılarım çıkıyor ilaç verdi doktor
gkkyy manolya__ bilmiyorum normal mi ama bir sorunum yoktu sadece biraz ağrım vardı o da herkes karnın büyüyor bağlar geriliyor diyedir dedi doktor da söyledi de girmen gerek artık dedi
DenizAda_ gkkyy 33 haftada girdim ilk nst ye çok erken olmuş sizin ki ben 33 bile erken diyordum normalde
hurremintorunu gkkyy ben ilk 32. Haftamda girmiştim 28.haftada da doktorda kontrolüm vardı ama hiç nst falan istememişlerdi genelde de 32 de giriyor diye biliyorum zaten 32 den sonra 15 günde bir gitmeye başladım her gidişimde de giriyorum nst ye
beyzagokceeex gkkyy hamilelikten hamileliğe değişiyor bence. Normalde 34ten sonra başlıyorlar sanırım. Ben 32de baslamıstım. Cünkü yalancı sancım çoktu