annebali0 temmuzonbir kesinlikle ilk sana yazacağım hatta kız dersem şaşma ama sende bi aaaaaaa çekersin 😂😂
annebali0 temmuzonbir Nebılım bacım doktor da kız gibi ama şüpheliyim gibisinden konuştu benden çizgiler ve Nub yandan düz görünce aynı senın gibi kız diye düşünüyorum ama bakalım hangisi çıkacak 🥰
temmuzonbir annebali0 ya bu pipiyle nasıl kız olcak ben anlamadım ki ben mi ezelin kör anasıyım doktor mu bilemedim bacım 😂😂
annebali0 temmuzonbir desene sende sasırcaksın bence 😂 kız ama öyle bısey ki bazı yerde nokta kadar bazı yerde büyük çözemiyorum keşke videoyu görsen gerçi görsen bence %99 kız dicen o Nubu o net olan 3 cizgiyş 😂
temmuzonbir annebali0 her bebekte 3 çizgi görülebilir aşkım, kız bebek genital yapısı daha geç oturur, erkek bebek genital çok daha erken belli olur 😀
temmuzonbir annebali0 bacılar Allah aşkına bu bebeğin cinsiyeti ne sizce 😀 @fikretbaciniz @egeemomms @lokismommy @BKZ @BloomingMama
annebali0 temmuzonbir ayy 😂😂😂 eh ozaman altta attığım iki ultrasona da baksınlar amaaaaaa bide üç çizgi bide nub düz bunlar eşliğinde bakılsın lütfen 🥳🥳🥳🥳