temmuzonbir serapykrr canım ben tahmin yapıyorum sadece basit bir kulum yani 😂😂 bizim 16 da kesinleşti ama hala 3 5 kıyafet dışında hiç bir şey almadık yeni başlayacağız almaya 28+5 olduk
temmuzonbir kader_00_ değişmeden kaynaklı değil ya acele etmek istemedim alıcam bu haftadan sonra inşAllah
annebali0 temmuzonbir klitoris ne bılım büyük olur mu bu kadar ayy şaştım kaldım ben bacım sende çok emin konuştun😂
temmuzonbir annebali0 bu kadar büyük hiç klitoris görmedim ben yani bu pipiden başka bişey olmaz bence 😂
annebali0 temmuzonbir Hı birde 16 haftada kız denildiğinde bacak arasına göre mi gördümü yani doktor yada siz bacak arasını kız derken
temmuzonbir annebali0 yandan ve alttan gördük doktor % 100 kız demedi pipi görünmediği için ne üç çizgi olduğu için kıza benziyor alışveriş yapmayın diye uyardı, perinatoloğa gittik çocuk bacaklarını açmış oturuyordu orada gördük pipisini
annebali0 temmuzonbir Nebılım bacım doktor da kız gibi ama şüpheliyim gibisinden konuştu benden çizgiler ve Nub yandan düz görünce aynı senın gibi kız diye düşünüyorum ama bakalım hangisi çıkacak 🥰