annebali0 egeemomms @fikretbaciniz doktor kız gibi bacak arası biraz görünüyor tam degıl dedi sanırım Nubu düz birdr üç çizgi var ondan kız da yoğun durdu gibi 🙂 ama bacak arası ise videosu var bazı yerde küçük bazı yerde büyük gibi yani bir çıkıntı var ama klotiris mi pipi mi bilmiyorum ama pipi olsaydı bence doktor söylemezmiydi sizce kızdan suplenmezdii diye düşündüm ben zaten kafamı karıştıran benımde ufak çıkıntı 🥰☺️ @temmuzonbir
limoncicegimm annebali0 bu şekil durunca erkek bence v şeklinde ama yuvarlak çıkıntı olunca kız oval u şeklinde kız oluyor sanırım benim ilk gebeligimde öyle çıkıntı vardı Yuvarlak şeklinde erkek dendi ama bir sonraki kontrolde kız dendi
limoncicegimm annebali0 😅yani çıkıntı olması bazen kız da olabiliyo benim kızım öyleydi. çıkıntı şekli v gibi duruyorsa erkek daha yuvarlak duruyorsa kız dedim
dgngumus6 annebali0 bizimkide tam böyle hâlâ kesinleşmedi kendi doktorumuz kız dedi ikili tarama için gittiğim doktor erkek diyor 😂
dgngumus6 annebali0 Üstteki iki haline kız dendi alttaki iki fotoğrafta çıkıntı var erkek dedi bugün yine gittim ama asla açmadı bacak arasını göremedik 🥲
annebali0 elifelvin @temmuzonbir @fikretbaciniz @BKZ @lokismommy kızlar videomuz uzun bunlar alıntı tabi bacak aramıza buna rağmen tam net degıl dedi bide sanırım benım dediğim gibi nuba baktı düz ve net üç çizgi ona göre bence kız gibi ama tam emin degılım şüpheliyim dedi işte 12+4 sözde özele gittim 😂