aselsareee Ben elendim regl oldum biraz önce 🥹 aslında çok umutluydum içimde hep olabilir belki düşüncesi vardi ama olmadı :(
dammlacan rabia06rabia ayyy evet var hayırlısıyla gelsin inşallah testinin markası ne bende bugün yaptım benimde silik çizgi çıktı ama seninki gibi belirgin değil rabia06rabia
Hilaltuana caglaecrin kız bugün adet oldum galiba daha şimdi az bı damlama geldi pembe gibi kırmızı gibi 🥲
rabia06rabia dammlacan days doctor cnm akşam yaptım cnm sabahı bekleyemedm 2 tane aldım akşam yaptım diğerini sabah yapcam
btlyy rabia06rabia inşallah vardır days doktor aritmet geçen sene bende hep yalancı pozitif çıkarttı fotoğrafları bile duruyo hala 🙏
dammlacan rabia06rabia hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🌸
yesmd rabia06rabia hayırlı olsun canım kaç gün gecikmeyle bu değer çıktı canım benim bugün adet öncesi son günüm kan versem mi versem değer ne çıkar acaba çok merak ediyorum 💕
rabia06rabia btlyy adet belirtilerimin hiç biri yoktu sadece goguslerim büyüdü ama hassasiyet falan yoktu idrara çok cikiyorum bide bı şişkinlik var 1 haftadır cnm
rabia06rabia btlyy yok test yapmadım geçen ay kan vermiştim ama negatifti bence ben geçen ay hamile kaldım ama yeni olduğu için çıkmadı