rabia06rabia Kızlar ne durumdasınız benim BAT 13 Eylül hala olmadım 3 gün geçti negatif gorucem diye test de yapmak istemiyorum
dammlacan rabia06rabia benimde bugün adet tarihim olmadım din dayanamadım test yaptım negatif çıktı bu sabahta kan verdim 1.20 çıktı yani negatif 😕 önümüzdeki haftaya kadar bekleyeceğim bakalım hepimiz için hayırlı olsun inşallah
rabia06rabia dammlacan Amin cnm hayırlısı bende bugün test aldiriyim yarın sabah bı yapıyım adet olmassam eger
rabia06rabia mevsimmbhr benim geçen ayda böyle gecikti 4 gün gecikme olunca test yaptım silik çıktı sonra kan verim negatif çıktı sonra regl oldum ama normalde regl 6 gün sürer 3 gün oldu bitti oda leke şeklindeydi çok olmadı bu ay yine gecikme var yine negatif gorucem diye yapmak istemiyorum
aselsareee yesmd benimde aynı tarih ama göğüs ağrısı dışında hiç bı belirtim yok inşallah güzel sonuçlar aliriz
rabia06rabia aselsareee saah gittim kan vermeye dedim testle falan uğraşmayın sistem bozukmus kan almadılar malesef
aselsareee O kadar merak ediyorum ki internetten sipariş ettik test i henüz elimize ulaşmadı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bı taraftan da regl olacakmisim gibi hissediyorum