Biranneee_ Benimde bat 14 dü bir gün öncesi evdeki testle silik öğrendim tam 14 ünde kan verdim 149 cikti hiçbir belirti de yoktu 🥰
dammlacan rabia06rabia hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🌸
Hilaltuana caglaecrin kız bugün adet oldum galiba daha şimdi az bı damlama geldi pembe gibi kırmızı gibi 🥲
caglaecrin Hilaltuana hayırlısı olsun cnm bu silik çizgi o kadar çok başıma geldi ki net çizgi bile gördüğüm oldu kan vermeden hiç bir test güvenmiyorum
yesmd rabia06rabia hayırlı olsun canım kaç gün gecikmeyle bu değer çıktı canım benim bugün adet öncesi son günüm kan versem mi versem değer ne çıkar acaba çok merak ediyorum 💕
aynurella_85 rabia06rabia ay cok sevindim ya gozun aydin canim rabim saglikli almayi nasip etsin esine guzel haberi ver
dammlacan Kızlar bende bugün kan verdim 11.15 çıktı değerim 🥹 Salı günü 1.20 çıkmıştı. İnşallah günden güne yükselir böyle durum yaşayan var mı aranızda
cansumine dammlacan merhaba 1.20 çıktığında adetinize kaç gün vardı benim de 4.78 çıktı adetime 6 gün var daha
dammlacan vajzkzanoz bilmiyorum ki kasıklarımda ağrı gibi ağırlık gibi bi his var adet olucakmışım gibi sanki yarın tekrar bi kan veriyim diyorum yükseldi mi diye