miramoms_ hunilii birini dün yedim şimdi diğerinde seviyorum bulguru valla 😂 zararlı değildir herhalde
hunilii miramoms_ abartılmadığı sürece sorun değil hatta kısır evde yapılınca gayet besleyici bir şey sadece çiğ köfte konusunda aldığınız yerin hijyeni önemli onun dışında sorun yok
beyzagokceeex miramoms_ teşekkür ederim bacım amin hepimizin inşallah benimki sezaryen ne kadar kolay ne kadar zor olur bilmiyorum 🥹
muhendistenfikirler miramoms_ ben de çok severim her gün olsa her gün yerim😂 Senin postunu görmemle mutfağa girip kısır yapmam bir oldu jakzkskx
Kiraz53 miramoms_ uff ağzımın suyu aktı kısır bir aşktır cigkofte mi kisir mi deseler cigkofte derim ama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kiraz53 miramoms_ happy mom ailesi olarak kisiir günü yapalım hepimiz aynı anda yapıp resim atalım buraya 🤣
muhendistenfikirler miramoms_ sana da afiyet olsun canım bebişlere yarasın, 3 tabak yedim ben de dolu dolu😅
Kiraz53 miramoms_ cigkofte fena ya durumun arasına koyacaksın üff aman kiz aksam aksam nerden çıktı bu konu 🤣
htcyd_ miramoms_ benn gğn konseptine bayılıyorum çoğu zamanda yapıyorum ama eşim pek memnun değil 🤣 patates salatası , kısır , makarna salatası , ağlayan kek offffff biri yapsada yesem şuan 🥹