miramoms_ Hamileliğin başından beri kısır aşkım bitmedi ara ara yapıp yapıp yiyorum sonra şişkinlik oluyo ama yine de vazgeçemiyptım benim gibi kısır aşeren seven var mı 😂
Baklavaseverim miramoms_ Ayy hamileyken ablamın bir komşusu getirmişti öyle güzel gelmişti ki tadı anlatamam ama bir kaç kaşıktan fazla yememiştim yeşillikleri karbonatlı su da bekletiyor mu bilmediğim için ama hiç bir kısır ömrü hayatımda bu kadar güzel gelmemişti bana 🤣🤣
naranta miramoms_ ben cokkkk severim hatay kisiri yapiyorum bayilirim da ejderhaya donusuyorum o yuzden yiyemiyorum cok🤣
beyzagokceeex miramoms_ kız ben de hamileliğim boyunca bardakta veya haşlanmış mısır aşerdim 😂 bi de meyve çok aşerdim 😂 bi ara sırf meyve yiyordum ebem dedi ki meyveyi azalt ahahah😂
Baklavaseverim miramoms_ Ay aşkım ben sana yapayım ben çoktaan doğurdum büyüttüm 17 aylık oldu bile 🤣
naranta miramoms_ bir bu meret bir sehriyeli bol tereyagli bulgur pilavi… ikisini de bir oturusta iki tabak gomuyorum sonra tum gece nane sekeri rennie maden suyu agzimdan ve affedersin totomdan alevler cikiyo🤣
miramoms_ beyzagokceeex gebelik şekeri yapar aşkım çok yersen bende süt mısır çekmişti kocama market market arattırdım buldu sağolsun 😂😂
naranta miramoms_ isin komik yani bulgur emzirme doneminde sut yapiyomus… bebe de biz de zart zort artik🤣
beyzagokceeex miramoms_ evet ondan sonra uzun bi süre ara verdim karpuza da şeker falan çıkmadı bende prensesimin kilosu da normal çok kilolu değil zaten yarın doğacak hayırlısıyla bakalım kaç kilo çıkacak ben de merak ediyorum 😂
miramoms_ hunilii birini dün yedim şimdi diğerinde seviyorum bulguru valla 😂 zararlı değildir herhalde
beyzagokceeex miramoms_ teşekkür ederim bacım amin hepimizin inşallah benimki sezaryen ne kadar kolay ne kadar zor olur bilmiyorum 🥹