zeyzey_es miramoms_ ayy ben ilk gebeliğimde sürekli kısır ve mercimek köftesi aşerdim aşırı uykum vardı ve halsiz olmama rağmen üşenmeyip sürekli yapar yerdim😅😅 sonra gece şişkinlik ve mide yanmasıyla uğraşırdim
miramoms_ zeyzey_es ahhh ahhh mide yanması malesef bende yaşıyorum bile bile yiyorum napim bebiş istiyor 🙈🙈🙈😂
SuEr_Tu1512 miramoms_ Ayy acaba benimde mi öyleee 🤭🤭 Hamileliğin başından beri sürekli kısır ve patates salatası istiyor canım haftada 2 yaptığım bile oluyor 🥲 Şişkinlik, sığınamama oluyor tabi ama yapcak bişey yok🤷🏻♀️
hunilii miramoms_ 😂😂 abartma bacım sende ondan sonra midem ağrıyor diye gezinirsin 😂çaktırma az önce iki tabak da ben yedim🤫🤫
zeyzey_es miramoms_ bebişi bahane ediyoruz alıyoruz kiloları ilk gebeliğimde 60 la hamile kaldim 80 le doğuma gittim bu hamileligimde aşırı aşırı canım cekmese tutuyorum kendimi😅😅😅😅😅
miramoms_ SuEr_Tu1512 benim canımda limon yemek filan istiyordu inanmıyordum ama gerçekten oluyor herhalde kaç haftalıksınız
SuEr_Tu1512 miramoms_ Bende hiç tatlı yemek istemiyorum sürekli ekşi ve acı yiyesim geliyor. 14+2yim şuan cuma kontrolüm var bakalım