Tazebirmomm 20.haftadan beri çektiğim bir çile…Başlarda gaviscon,süt,salata işe yarıyordu artık bana mısın demiyor öyle ki boğazımım tahriş olduğunu su bile içemediğini hatırlıyorum…İki şekilde önüne geçtim sanırım 1.acı acıyı söker???Yani hep düşünüp ulan zaten yanıyor ne olabilir ki en fazla biraz daha yanar diye düşünüyordum ama korkudan deneyemiyordum 2 kere acı bir şey yedim 10 dakika sonra bütün yanma geçti artık teori gerçek mi yoksa komik bir tesadüf mü bilmiyorum 2.si ise midem çok ağrıyıp yandığı için yemekten kesiliyordum ve acıktıkça yanma hissi daha da baskın oluyordu hafif mide ağrısı-yanması başladığı gibi bir şeyler yedim.İşte mesela ekmek-salata hemen ya da bir meyve şeklinde fark ettim ki o zaman da ağrısı yanması geçti.Yemek yerken çok çiğnemeye çalışıyorum mümkün mertebe su içmemeye çalışıyorum ki bu en zoru benim için yemek yerken içmemek 😩 yemekten sonra kambur bile oturmayaya çalışıyorum dimdik duruyorum neredeyse uzanırken sadece soluma uzanabiliyorum 😩 sağa dönersem kaynıyor garip bir şekilde.Sıvı şeyleri yavaş yavaş küçük yudumlarla içiyorum artık hamileliğe bağlı reflü-gastririt mi oldum yoksa mideye yapılan baskıdan mı bu hale geldim bilmiyorum ama çok zor ki daha 34 haftalığım 😩🫠 Allah yardım etsin umarım işinize yarar tamamen deneme yanılma yolu ile kendi sorunuma çözüm buldum her şeyi deneyin..Bir de sakız deneyin