allyslife beyzagokceeex oyy Rabb’im acil kalıcı şifalar versin ya reflü de zor🥹 oyyyy sağlıkla kolaylıkla keyifle kavuş bebeğinle inşaallah balımm, bana da dua et kolaylıkla kavuşayım ben de🥹🥹💖💖
beyzagokceeex allyslife allah razı olsun bacım 💕😇 inşallahh hayırlısıyla sağlıklıca en kolayından güzelinden bebişini kucağına alırsın 💕💕
allyslife beyzagokceeex amin hepimizden balım💖 oyy amin amin, sen de inşaallah hayırlı güzel haberlerini, doğum hikayeni bekliyorum💖
beyzagokceeex allyslife amin bacım inşallah güzel geçer de güzel bir hikayeyle gelirim kötü geçerse anlatacağımı sanmıyorum travma kalmasın kimsede 🥰
allyslife beyzagokceeex inşaallah çok güzel ve keyifli geçer canım, ömür boyu tebessümle anlatacağın hikayen olsun🤲🏻🌸 evet kötü tecrübelerin anlatılmasından yana değilim ben de🫠
beyzagokceeex allyslife kesinlikle çünkü her vücut, her doğum farklıdır. Korkutmak istemem kimseyi çünkü zamanında beni kötü hikayelerle korkuttular travma kaldı🥹 amin bacım Allah razı olsun hepimizin doğumu güzel geçer inşallah 💕😇
Jrnfudjrjr Tazebirmomm sadece maden suyu iyi geliyordu günde bir tane hakkım vardı gece uyumadan önce içerdim rahatlayınca uyurdum
allyslife beyzagokceeex oyy Rabb’im tüm travmaları ve kötü hikayeleri unutturacak bir doğum nasip eylesin, amiiiiinn canım inşaallaah🤲🏻🌸💖
elif9314 Bayadır çekiyorum bnde mide yanmasını artık 35.haftada mide koruyucu kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle sabahları bi tane aç karına çok rahatladım gerçekten kesti diyebilirim 😮💨
Tazebirmomm elif9314 teşekkür ederim bende doktorumdan mide koruyucu isteyeceğim uygun görürse artık dayanamıyorum🥲
hunilii Tazebirmomm tahin bana çok iyi geldi sabah kahvaltıda yiyorum akşama doğru artarsa yemekten önce ya da yatmadan önce biraz daha yiyorum hem reflüme hem yanmaya çok iyi geldi