Tazebirmomm 37 haftalık gebeyim mide yanmasından uyuyamıyorum. Bildiğiniz yemek borumu hissediyorum öyle bir yanma 🥹 gaviscon kullanıyorum süt içiyorum fayda etmiyor napabilirim?
burcu_u Tazebirmomm Geçmiş olsun varsa kabuğunu soyup elma tüketin 1 tane bende işe yaramıştı umarım fayda eder
Tazebirmomm dobilik hayır aslında bugün aksine yoğurt tükettim bol bol sırf yanma olmasın diye ama oluyor 🥲
beyzagokceeex Tazebirmomm leblebi de iyi geliyor mide yanmasına. Daha olmadı doktoruna bir danış derim. Ben mesela reflü hastasıyım ilaç kullanmadan yapamıyorum yemek yiyemez hale gelmiştim artık doktorum mecburen düşük mg mide koruyucu yazdı onu kullanıyorum 🥹
Tazebirmomm beyzagokceeex çok ilaç kullanmak istemiyorum gavisconda bile tereddüt ettim fakat çok kötü durumdayım sanırım bende isteyeceğim 🥲
allyslife beyzagokceeex merhabalar, çok geçmiş olsun, hangi ilacı reçete etti acaba? Ben de kullanıyorum ama düşük doz olan hangisi merak ettim.
beyzagokceeex Tazebirmomm bacım ilaç kullanmak tabiki istemeyiz hatta hamile değilken bile ilaç kullanmak iyi bir şey değil. Böbrekler için özellikle çok zararlı. Ben de zorda kalmadıkça kullanmam. Ama hayat kaliteni etkiliyorsa bi yerde kullanmak zorunda kalıyorsun 🥹