B-P-R babymomm eşimi gönderdim sağolsun gidip almış Küvet setini Bide Gitmiş Tuvalet Eğitimi İçin Klozet kapagimi ne onu almış Allah Diyorum çocuk daha doğmamış aldığı şeye bak 😂😂😂😂
Hlyaal B-P-R aynen bende eşimi gönderdim ne bulsa almış doğmamış çocuga :)mavi almış kuveti oyun halısı pike oyuncak ne bulsa almış henüz görmedım ama inş daha da abartmamıştır ayakkabı çorap diyordu enson:)))
[silindi] Bende ilk önce geşil alırım her cinsiyete gider kadasıyla gidip maviyi görünce kendinden geçenlerden olarak mükemmel bir ürün kaydırmaz özelliği de var yolda bebekli bir anne ben de aldım çok memnun kalacaksın dedi 😂hamileler olarak birleşşek ülke kurabiliriz 😂😂😂
bireylulmeselesi Ben de pijama takımı aldım kumaşı çık güzel bir de klozete adaptör aldım büyük çocuğu alıştırmam lazım yavaş yavaş 😁
Kosem983 babymomm bu yıl kiz senesu oldgunu a101den analdm herseyin pembesi bitmis diger renkler duruyo 😂 benimde kız ama yesil aldm sonrakinede kullanrm inş diye bide aski aldm😁
Habibee babymomm Bizim buraya dün geldi ben pembe rengini aldim çok güzel canım hemde fiyatida uygun🤗
Habibee babymomm evet askida bugün canim fiyati çok uygun kaçırma derim bizim buraya gelmemiş gelseydi bende alicaktim😏
Burcak61 babymomm alamayıp teee memleketimden aldırdım kovası ve maşrafasıni ben aldım küvetini annem